Rólunk

Compressotex

Segítünk kitűnni a versenytársak közül

Cégünk fő tevékenysége európai gyártású, minőségi frottír és textil termékek értékesítése, katalógusból készletről vagy egyedi gyártásban. Évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően, a magyar versenypiac állandó szereplőjeként büszkék vagyunk eredményeinkre és hosszútávú partnerkapcsolatainkra.

Európai gyártó partnerünkkel való sokéves együttműködésünk meghozta számunkra a lehetőséget, hogy kizárólagos magyarországi forgalmazóik lehessünk. Ezt a piaci előnyünket kihasználva tudjuk versenyképes áron, egyenesen a gyártótól szállítani OEKO-TEX tanúsított, kiváló minőségű frottír termékeinket minden meglévő és leendő partnerünknek.

Zsugorított textilekkel több mint tíz éve foglalkozunk, melyhez Magyarországon egyedüliként saját gépparkkal rendelkezünk, ezért rugalmasan és magas minőségben tudjuk a gyártást végezni, a folyamatokat felügyelni.

0 +
év tapasztalat
0 +
elégedett ügyfél
0 +
forgalmazott frottír termék
A zsugorított textil, mint reklámajándék

Miért válassza a zsugort?

A zsugorított textil nem új, mégis kevésbé ismert termék a hazai reklámajándék piacon. Széles körben, innovatívan és kreatívan használható marketing eszköz. A zsugorított termék számos variációban elérhető nálunk, minden esetben igyekszünk ügyfeleink igénye szerint a legjobb ár/érték arányú megoldást megtalálni. Cégünk a teljes beszerzési-gyártási folyamatot menedzseli, illetve kiegészítő szolgáltatásként egységcsomagolást, kiszállítást, igény szerint időközi lehívással raktározást is vállal.
Compressotex

Kollégáink

Dömény Márta